Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Vinterudfordringer

Vinterudfordringer
Midt i januar kom vinteren til landet, med kraftig, vedvarende østenvind, medbringende isnende kulde fra Sibiriens ødemarker.

Det gav visse udfordringer for arbejdet langs de ydre spunsvægge, hvor overskyllende bølger førte til overisning af både spuns og køreveje.

– Dekorativt ser det jo ud, men vi har måttet flytte aktiviteterne væk fra spunsområderne indtil det sætter ind med mildning og tø. Heldigvis ser det ud til, at den værste vinterkulde er forbi i denne omgang. – Nu skal vi blot have is panseret til at smelte!

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner]