Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

HOLSHIP Danmark A/S lander ny aftale på Køge Havn

HOLSHIP Danmark A/S lander ny aftale på Køge Havn

Pressemeddelelse fra Holship Danmark A/S: 

Efter igennem længere tid at have arbejdet på at skaffe nye transportkombinationer til Køge, er det nu lykkedes for HOLSHIP Danmark A/S at indgå aftale med det norske rederi SCAN-shipping, om regelmæssigt anløb af Køge Havn med såkaldt ”sideports”-båd. Skibet er udrustet med 2 elevatorer til skibets lasterum, hvor skibet har egne elektriske gaffeltruck om bord. Disse kører så godset frem til elevatorerne og sætter godset på rampen mod landsiden. Her tager HOLSHIP’s truck godset og kører det på plads i pakhus. HOLSHIP står så for distributionen til hele Sjælland.

Efter et prøveanløb i februar med skibet M/S KARMSUND var successen i hus – og aftalen blev indgået.

Basisgodset er byggematerialer fra Holland. De efterfølgende havne er Oslo og Mandal. Dette giver HOLSHIP’s salgsteam mulighed for at booke gods fra Holland til Danmark eller fra Køge til Norge direkte på linien. 

”Vi er stolte af at have indgået denne aftale og forventer at dette vil tilføre Køge Havn endnu mere gods, samt udvide vore logistik-løsnings palette over for vores eksisterende kunder” udtaler direktør Ulf Stephenson.

Også på havneadministrationen er tommeltotten vendt op ”Det glæder os at der nu skabes mulighed for at vise Køge Havns alsidighed yderligere frem. Vi forventer dette blot er starten og håber andre linier også får øjnene op for Køge Havns unikke beliggenhed, som havn for hele hovedstadsområdet og Sjælland” siger Køge havns havnekaptajn Susanne Thilqvist.

Næste anløb er lørdag den 19.03.2016

Fakta:
HOLSHIP Danmark er en skibsmægler-, stevedore-, lagerhotel- og spedition-virksomhed med base i Køge og afdeling i Aarhus. Selskabet er en del af det familieejede HOLSHIP med selskaber i hele Skandinavien og de baltiske stater. Se mere på: www.holship.com 

M/S KARMSUND – Bygget 1979 – forlænget 1987. Lasteevne 2.150tons Længde 89,41m. Bredde 14,50meter Kraner med løftekapacitet op til 36.000Kg.